tiistai 18. elokuuta 2009

Rainy day

Ulkona jaksaa sataa. Se muistuttaa ikävästi siitä faktasta, että kesä alkaa pian olla ohi. Aamulla en tietenkään tajunnut ottaa söpöä mustavalkoista Hennesistä ostettua pallosateenvarjoani mukaan, joten kastuin iltapäivällä. Syy miksi en enää osaa varautua sateeseen lienee siinä, että Aamulehti lakkasi jokaöisen putoamisensa eteisen matolle. Lehdestä oli aina helppo tarkistaa aamuisin millaista säätä on luvassa. Etusivua pidemmälle pääsin kuitenkin vain hyvin harvoin. Lehtipino kasvatti itseään pöydällä, ja aina kun se kasvoi sietämättömän suureksi, kiikutin sen suoraa pihan lehtiroskiin (onneksi en itse maksanut tilausta!). Ovessani lukee nykyään "ei ilmaisjakelua", joten tästä eteenpäin postiluukku kolahtelee enää harvoin. Ja kun se kolahtaa, voi olla varma, että eteisen matolla odottaa kasa laskuja.

Tänään vein vihdoin puhelimeni huoltoon. Se sammahteli itsekseen, lähetti tekstiviestejä omasta aloitteesta ja sekoitti pikavalinnat, jonka johdosta soitin aina väärälle ihmiselle. No, kaikkihan me tiedämme, että Nokian puhelimia ei ole tarkoitettu kestämään. Oli aivan mahtavan vapauttava tunne kävellä korjaamosta takaisin keskustaan, ILMAN puhelinta! Sai hetken olla täysin tavoittamattomissa. Kotiin päästyäni nautin vapauttavasta tunteesta vielä hetken aikaa ennen kuin laitoin sim-kortin vanhaan puhelimeeni.

Tänään vitutti:
- Ruuhkabussit, en vieläkään ole saanut hankittua itselleni polkupyörää
- Se, että koulussa on aivan liikaa ihmisiä (ykkösiä), mikä aiheuttaa hapen loppumisen käytävillä (missä kunnon ilmastointi???!!!)

Keittössä odottaa huikea tiskivuori, taidan mennä tekemään sille jotain. Sitten vielä ruotsin pariin, kirjoitukset tasan kuukauden päästä !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi!