torstai 24. syyskuuta 2009

Sisustusta

Olen yrittänyt muokata pienestä asunnostani viime aikoina hieman viihtyisämpää. Tiedän tasan tarkkaan millaisessa talossa haluaisin asua, mutta kuten kaikki varmasti tiedämme, opiskelijabudjetilla maallisten unelmien toteuttaminen ei yleensä ole mahdollista. Täytyy siis tyytyä pieniin tekoihin ja siihen mitä on. Olen tottakai tyytyväinen, että minulla on katto pään päällä, mutta sen olen päättänyt, että seuraavassa asunnossani on hieman enemmän neliöitä kuin tämänhetkisessä koirankopissani.


H&M Homesta tilasin kaksi mustavalkoista tyynynpäällistä. Tyynyn toisella puolella kuvion värit ovat päinvastaiset.


Tilasin myös yhden mustan tyynynpäällisen...

... ja yhden valkoisen tyynynpäällisen.Materiaali kaikissa tyynynpäällisissä on puuvillasamettia. Näillä saan hieman kuriin tyynyjen värisekamelskaa, joka on vallannut sänkyni ja sohvani. Pidän kyllä väreistä (nimenomaan sisustuksessa enemmän kuin vaatteissa), mutta tällä hetkellä kaipaan joitakin selkeitä linjoja ja rauhallisuutta. Tuntuu, että kämppäni on jo muutenkin liian sekava, ja monivärisyys sekoittaa sitä vain entisestään. Musta ja valkoinen, yhdessä ja erikseen, on aina hyvä valinta. Siinä kaksi väriä, jotka eivät mene koskaan pois muodista. Jos niitä nyt edes väreiksi saa kutsua...


Kodin Ykkösestä kävin ostamassa kaksi mattoa, kuvassa näkyvän violetin ja oranssin (niin miten sen monivärisyyden kanssa oli.....). Vanha eteisen mattoni oli edellisen vuokralaisen jäljiltä, enkä pitänyt siitä ollenkaan. Se saikin viimein lähteä yläkerran varastoon, ja pieni pyöreä violetti matto koristaa nyt eteistäni. Oranssi matto löysi paikkansa keittokomerosta, se on sinne juuri sopivan kokoinen ja värinen.


Olen todellakin viime aikoina alkanut jälleen ahdistua kämppäni pienuudesta. Ehkä se johtuu siitä, että vietän täällä nykyään enemmän aikaa kuin ennen. Ja minulla on aikaa katsella seiniä ja miettiä ja ahdistua yhä uudelleen ja uudelleen. Täytyisi siivota ja järjestellä tavaroita, siten saa yleisilmettä hieman parempaan suuntaan. Tosin pienessä asunnossa on aina liikaa tavaroita. Tietenkin voisin kylmästi heittää kaiken turhan pois, jos saisin sillä kämppääni edes vähän lisää neliöitä. Vaatekaapin olenkin jo siivonnut. Eteisessä odottaa kolme isoa muovikassillista vaatteita kirpputorille lähtöä. Tosin ne odottavat siellä vielä pitkään, sillä kirpparipöytä on varattu vasta kuukauden päähän.

Nyt taitaa olla aika mennä nukkumaan. Huomenna nään Empun pitkästä aikaa, jee!<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi!