keskiviikko 7. lokakuuta 2009

Karkkipäivä


Olen syönyt tänään n. 400g irtokarkkeja, ja nyt olokin on sen mukainen. Oli pakko käydä Stockan Hulluilta Päiviltä hakemassa, kun siellä on aina niin halpaa karkkia (4,30e/kg!). Syy miksi jouduin ahmimaan kaikki karkit tänään on se, että huomenna alkaa karkkilakko. Päätin, että se kestää huomisesta jouluaattoon, eli tasan 11 viikkoa. Pystyin lopettamaan röökaamisen, joten aijon pystyä tähänkin.
Karkin syönnin lisäksi siivosin koko kämpän tänään. Nyt on taas puhdasta, ja tänne kehtaa kutsua ihmisiä kyläilemään. Alan myös pikkuhiljaa olla tyytyväinen syksyn garderobiini. Kaikki tarvittava on aikalailla hankittu. Se onkin hyvä, sillä rahat alkavat olla lopussa. Viime viikonloppuna metsästin vielä maihareita kirpputorilta, mutta mukaan tarttui vain yksi Marilyn Monroe -taulu. Näin jälkeenpäin ajatellen se oli ylihinnoiteltu, mutta en voinut sitä sinnekään jättää. Eräs poikapuolinen kaverini kutsui kämppääni kerran Marilyn pyhätöksi, ja olen kyllä sen jälkeen alkanut miettiä, josko kuvat, taulut ja postikortit jo riittäisivät......

Vielä kaksi päivää pitäisi jaksaa koulussa ja sitten alkaa syysloma ! Aivan mahtavaa, pääsen vihdoin pois Tampereelta edes hetkeksi. Alkaa tulla jo niin korvista ulos koko Tampere, kaipaan pikaista tuulettumista.

Ps. Ihanaa, mulla on jo kuusi julkista lukijaa ==)))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi!