torstai 29. lokakuuta 2009

Muodin huipulle


Katri Niskanen on alusta asti ollut suosikkini Muodin huipulle -kilpailussa. Katrin kaikki luomukset ovat olleet aivan mahtavan upeita ja sama linja jatkui tänään (yllä kuvassa). Toivottavasti Katri voittaa!
Tämän illan jaksossa toisena vierailevana tuomarina oli suunnittelija Minna Parikka. Hän vaikutti jotenkin ärsyttävältä ja ylimieliseltä. Sain hänestä jo sen kuvan erään haastettelun perusteella jonka luin syyslomalla junassa, ja tämän illan jakson myötä mielikuvani syveni entisestään. Hänen kenkänsä toki ovat upeita, mutta persoonallisuus ei oikein vetoa minuun.
Muodin huipulle Extra, joka tulee subilta heti oikean ohjelman jälkeen, on aivan turha. En tajua, ketä kiinnostaa katsella läskin Janne Katajan pelleilyä enää yhtään, niin kulunut juttu. Koko mies on aivan pelle, eikä edes hauskalla tavalla. Ainoa mielenkiintoinen pätkä Extrassa tänään oli Tiia Vanhatapion haastettelu.


Olen mukavasti palautunut jälleen kotoisaan laiskan semiboheemin persoonaan eilisen jälkeen. Nimittäin tänään en ole tehnyt yhtään mitään, ainoastaan hengaillut, ensin koulussa ja sitten kotona. Matikan laskeminen tai tiskaus ei kumpikaan ottanut oikein tulta alleen.....


Kiitos muokkaustaitojeni, kuvassa näyttää kuin olisin pukeutunut kokomustaan haalariin. Oikeasti päälläni ovat tummansiniset Monday Cheapin farkut, paita on Vero Modasta ja kauluri Hennesistä.


Nyt on kuitenkin riennettävä nukkumaan!
Kauniita unia kaikille:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi!