torstai 26. marraskuuta 2009

En jaksa edes yrittää kirjoittaa kirjakieltä:(

Viime viikkoina on ollut tosi kivoja viikonloppuja! Tupareita ja synttäreitä ja Jaakko käväs Tampereella ja sit eräs uusi tuttavuus from Turku tuli kans moikkaileen... Huomenna on taas perjantai ja mahtavan menon pitäisi jatkua ! Leevi tulee koko viikonlopuks Tampereelle=)

Iskä tuli eilen Venetsiasta ja sain yllättävän hienoja tuliaisia ottaen huomioon että ISKÄ oli ostanu ne ! Sain desing korvikset ja kaulakorun, Marilyn sytkärin ja Italian Voguen (okei vikan olin ite pyytäny).Tatska aikakin on vihdoin varattu! Joni (Takomo Tattoo) lupas luonnostella vähän enemmän new school tyylisemmän version siitä kuvasta, joka löytyy täältä blogistakin jostain en muista mistä postauksesta. Saan sit ite päättää hyväksynkö Jonin ehdotuksen vai haluanko aivan samanlaisen kuin se alkuperäinen on.

Loppuun vielä semmoinen juttu, että jos tätä blogia oikeasti joku lukee niin laittakaa hyvät ihmiset jotain kommenttia ! Ei sinänsä, kyllä musta on kiva kirjoitella vaikka kukaan tätä ei lukisikaan, mutta olis kiva tietää!!

Ps. Juttelin tänään Salkkarien Helenan pojan (siis biologisen pojan, en Stuban) kanssa :----D

2 kommenttia:

  1. minä luen aina! :D ja käyn kyttäämässä että ootko päivittänyt !

    VastaaPoista
  2. jee kiva :D mäki luen sun blogia !

    VastaaPoista

kiitos kommentistasi!