perjantai 6. marraskuuta 2009

Suru-uutisia

Pilalla, kaikki on täysin pilalla. Aki Linnanahde teki tänään viimeisen lähetyksen Radio Rockilla, Heikelä-Linnanahde Korporaatiossa. Nyt ei ole enää yhtään radio-ohjelmaa, jota viitsisi kuunnella. Korporaatio oli jokaisen arkiaamuni pelastus ja valo. Vaikka itse ohjelma jatkuukin, ei se ole enää entisensä ilman Akia.

Radio Cityn lopettaminen muutamia vuosia sitten oli kova pala (Rose muistatkos missä kuuntelimme viimeisiä biisejä?) mutta tilanne korjaantui kuitenkin melko pian Radio Rockin tulemisella. Rock huomattiin nopeasti yhtä hyväksi kuin City, vaikka sitä aluksi epäiltiinkin. Tämä on nyt vähän sama tilanne, paitsi mikään tai kukaan ei voi korvata Akia Korporaatiossa. Heikelä-Linnanahde Korporaatioon tarvitaan ehdottomasti Heikelä ja Linnanahde. En tiedä ketään parempaa kaksikkoa tässä maassa.

On totta, että elämä jatkuu, show must go on, asiat muuttuvat ja blaa blaa, mutta olisin silti kuunnellut vielä mielelläni Heikelää ja Linnanahdetta, heitä molempia ja nimenomaan yhdessä. Nyt en voi kuin toivoa Akille kaikkea hyvää hänen valitsemallansa tiellä.


:(
http://www.radiorock.fi/podcast/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi!