lauantai 7. marraskuuta 2009

Meduusa tuli takaisin

Talvi pääsi hieman yllättämään. Eilen satoi lunta/räntää koko päivän, ja oikeastaan kai koko viime yön. Hetken aikaa oli kaunista, kun puut ja pensaat olivat paksun valkoisen lumivaipan peitossa. Tänään aamulla lumi oli kuitenkin muuttunut ällöttäväksi kammottavaksi loskapaskasohjoksi, enkä olisi halunnut astua hetkeksikään ulos. Minun oli kuitenkin pakko, sillä muuten en olisi päässyt kotiin. Kengäthän siinä touhussa kastuivat:(Askartelin eilen iltapäivällä vähän aikani kuluksi. Irroitin vanhasta niittivyöstä niittejä.....

... Ja siirsin ne vanhaan rannekkeeseen.


Laitoin niittejä myös nahkatakkiin.

Se oli niin helppoa, että tällainen poropeukalokin siinä onnistui:-) Eli nyt kaikki vaan kaivamaan vanhat niittivyöt esiin ja askartelemaan! Tarvitset ainoastaan veitsen, jolla voit avata niitin takana olevan "hakasen". Oma nahkatakkini on sen verran ohut, että niitit menivät vain painamalla lävitse. Neulaa voi tietenkin käyttää apuna, jos kangas on paksumpaa. Niittejä voi myös laittaa esim. laukkuihin ja kenkiin tai ihan mihin vain keksii!


Meduusa teki myös eilen paluun koristamaan ylähuultani. Reikä oli ehtinyt kesän aikana mennä jo niin umpeen, että pelkän tikun avulla sitä ei saanut enää auki. Uudelleen lävistäminen kustansi ja sattui jonkun verran, mutta nyt olen tyytyväinen.Vaihdan korun kyllä heti pienempään ja eriväriseen, kun se vain on mahdollista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi!