sunnuntai 27. joulukuuta 2009

Saalis

Koska joulussa on aina ollut ja tulee aina olemaan parasta kaikki ne lahjat, jotka pukki kilteille lapsille lahjoittaa, päätin minäkin esitellä oman saaliini.

Tekstiileitä:
Ihana Rakkausmuumi -tyynyliina, Pikku-myy -pyyhe ja kaksi eriväristä aluslakanaa

Meikkejä:
Dermosil -tuotteita + Yves Rocherin poskipunasivellin, ripsiharja ja teroitin

Muuta kosmetiikkaa:
Dermosilin deodorantti, Guccin Envy me -hajuvesi, persikalle tuoksuvaa bodybutteria ihanassa lehmäpurkissa + saippuaa

RAHAAAAA:
Saan vihdoin tatuoinnin!

Elektroniikkaa:
Braunin Silk epil -epilaattori

OBH Nordican leivänpaahdin

Muuta:
Sinkkuelämän kolmos tuotantokausi<3<3<3<3, jääkaappi -magneetti, ihana poro -juustohöylä ja Millan omatekemä muistivihko

Edellisten lisäksi sain vielä suklaata ja äidiltä muutaman perusvaatekappaleen plus muita perustarvikkeita, jotka käytiin ostamassa jo ennen joulua.

Sitten tähän päivään...
Joo käytän kyllä muitakin housuja mut noi farkkulegginsit sattuu vaan aina olemaan jalassa joka kuvassa..... Tykkään niistä hirmuisesti vaikka ne onkin niin kireet että ei meinaa mahtua jalka lahkeesta sisään ja riisuminen on sit kans ihan toinen juttu. Mut niitten kanssa on niin helppo yhdistää kokomusta yläosa ja silti kokonaisuus ei näytä tylsältä!Onneksi joulu alkaa olla jo taka-alalla ja huomenna on tavallinen maanantai. Vuoden viimeisiä päiviä viedään. Torstaita odotellessa !

Ps. Ostin tänään vihdoin uuden kameran. Järkkäriä olen himoinnut jo vaikka kuinka ja kauan, mutta sellaiseen ei edelleenkään ole rahaa, joten lottovoittoa odotellessa tyydyn tähän Panasonicin peruskameraan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi!