torstai 10. joulukuuta 2009

Shoppailuaddiktio

Joulukuun Trendissä oli oiva vinkki joululahjastressin välttämiseksi: "Sovi läheistesi kanssa, ettei osteta mitään, 'ollaan aikuisia'. Hanki sitten itsellesi kaikkea ihanaa." Olen ottanut vinkistä vaarin. Olen ostanut itselleni jo niin monta joululahjaa, etten olisi ansainnut niistä läheskään kaikkia. En ole kuitenkaan sopinut läheisteni kanssa lahjojen ostamatta jättämisestä, joten rahaa tulee vielä kulumaan ennen aattoa. Onneksi minulla ei ole montaa ihmistä, joille on pakko antaa jotain. Pyrin tekemään suurimman osan lahjoista ja korteista itse, mutta ostan mukaan myös jotain teollisesti tuotettua.

Eräs syy kasvaneeseen shoppailuhimooni on kirotut muotiblogit! Luen Suomen suosituimpia muotiblogeja kuin Raamattua, kirjoittelen niitten pohjalta "must have"-listoja, enkä pysty olemaan erossa vaate-tai kenkäkaupoista. Asia olisi ihan OK, jos olisin lottovoittaja, mutta kun minulla ei oikeasti olisi rahaa tuhlattavaksi. Mietittiin eilen Empun kanssa, että terapia voisi olla tarpeen...

Tässä yksi niistä monesta joululahjasta, jotka olen jo näin etukäteen lahjoittanut itselleni: Yömekko Sonia Rykiel pour H&M -mallistosta, 19.90eOstan nykyään melkein pelkästään mustia tai tummia vaatteita, mutta yömekossa tein poikkeuksen; siinä on oikein kivat, ei edes liian räikeät värit. Rakas ystäväni Rosette jaksaa usein huomautella siitä, kuinka verhoudun nykyään aina vain mustaan. Syy siihen on, että hiusvärini kanssa ei yksinkertaisesti sovi kirkkaat tai moniväriset vaattet. Jos hiuksista löytyy vaaleanruskeaa, oranssia ja kirkkaanvaaleaa, on paras pitää edes vaatteiden värit hillittyinä. Parhaiten hiusteni kanssa sopii musta, valkoinen ja harmaa. Totuus on, että talvella en muutenkaan suosi värikästä tai moniväristä pukeutumista, oli hiukseni sitten minkä väriset tahansa.

Esittelen loput ostokset myöhemmin, sitten kun saan taas kameran lainaan. Nyt menen tiskaamaan ja englantia pänttäämään huomista koetta varten. Muistakaa kaikki, että illalla tulee Muodin Huipulle !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi!