perjantai 4. joulukuuta 2009

I'm everything you'll never be


Välillä tekis mieli tilata jostain nettikaupasta Slipknotin legendaarinen selkämerkki PEOPLE=SHIT ja ommella se nahkatakin selkään. Sit ainakin kaikki aivovammaiset ihmiset tietäis mitä mieltä olen heistä (ja kaikista muista samalla...). Idea tuli taas tänään mieleeni bussissa, joka oli aivan helvetin täynnä, mutta taka-osassa olis ollu vielä tilaa! Mutta kun ei, ihmiset ei osaa liikkua, vaan on pakko jäädä seisomaan bussin etuosaan tukkimaan koko käytävä, että varmasti kukaan muukaan ei pääse sinne taka-osaan hieman väljemmille vesille. Siinä sitä sitten seistään kuin sillit suolassa ja hyvällä tuurilla joku pulsu hengittää niskaan. Kaiken kukkuraksi bussin keskiosassa istuu mummo, jonka viereinen, ikkunanpuoleinen paikka on TYHJÄ! Ja sitten valitetaan kuinka nuoriso ei anna bussissa istumapaikkaa vanhuksille vaikka todellisuudessa asia on aivan päinvastoin! Olen elämässäni käyttänyt sen varran julkisia, että tiedän kyllä mistä puhun. Heti kun saan tarpeeksi rahaa, ostan oman auton, enkä astu bussiin enää kuin pakon sanelemana. Vitut ilmastonmuutoksesta.

Kävin eilen ihanaisella Helenalla (www.formakoulu.fi) pitkästä aikaa vähän siistimässä ylikasvaneita hiuksiani. Nyt on taas ihana eteenpäin pitenevä polkka ja viivasuora otsis. Tykkään tästä mallista tosi paljon, mutta se vaan kasvaa nopeasti liian pitkäksi. Kameraa ei oo joten saatte tyytyä muutamaan vanhaan kuvaan.

Kesän alussa mulla oli vielä punertavan ruskeat hiukset ja vähän pidempi malli. Tykkäsin tästä väristä aivan älyttömästi, se saatiin kun tehtiin ensimmäinen vaalennus kolme vuotta mustana olleisiin hiuksiin. Hiuksia saatiin vaalenemaan noin viisi astetta, joka oli hyvä saavutus siihen nähden, että musta väri oli todellakin kolmen vuoden aikana ehtinyt pinttyä latvoihin. Tavoite oli kuitenkin vaalentaa omaan väriin asti, joten olin punatukkaisena vain noin kuukauden. Mutta jos joskus vielä värjään tummemmaksi, haluan ehdottomasti takaisin tämän punaruskean sävyn.
Tässä kesän lopussa otetussa kuvassa mulla on lähes samanlaiset hiukset kuin nytkin. Oranssinvaaleaan lopputulokseen päädyttiin kahden vaalennuskerran ja yhden raidoituskerran jälkeen. Tyvi kuitenkin saatiin luonnollisen oman väriseksi. Syksyllä laitettiin vielä lisää vaaleita raitoja, joilla oranssia vaikutelmaa saatiin häivytettyä, mutta valitettavasti edelleen mun hiuksista on löydettävissä hiukkasen oranssihtavia kohtia.

Formakoulusta tarttui eilen mukaan tämä Schwarzkopfin hoitoaine. Helena kehui, että hiukseni ovat hyvin parantuneet kesällä tehtyjen vaalennusoperaatioiden jälkeen, mutta silti kannattaa edelleen jatkaa korjaavien hoitotuotteiden käyttöä. Tavoite on, että hiukseni ovat joskus vielä vahvat, kiiltävät ja kaikinpuolin hyväkuntoiset!

Tänään kävin Kelassa laittamassa opintolainan hakemuksen vetämään (valkaantuminen täältä tullaan!) ja Jamerassa myymässä 12 kirjaa. Nettosin kirjoista kivasti melkein satasen, mutta se oli kyllä aivan kohtuullista kun miettii paljon niistä on joskus maksettu! Ihanaa ei enää koskaan ruotsin ja terveystiedon kirjoja! Kelassa törmäsin Samppaan, jonka kanssa hengailin hetkisen ja sitten lähdin kotiin. Tänään on tiedossa rauhallinen perjantai-ilta.

SIF:llä on huomenna pitkästä aikaa keikka! Ollaan mukavasti soittolistan kärjessä, joten oon varma, että saadaan soittaa Lempäälän Piippokeskuksen seinille, mutta eräänlaista soittokokemusta sekin tietenkin on (eikä olisi edes ensimmäinen kerta)...

www.myspace.com/sadiesimaginaryfriend

http://www.youtube.com/watch?v=S-G6XWXJvyc

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi!