perjantai 22. tammikuuta 2010

Do you want the truth or something beautifulJos jollekin jäi epäselväksi, niin edellisen postauksen tarkoitus oli inspiraation hakeminen huomisille Merin synttäreille, joissa teemana on pukeutua 1920-luvun muodin mukaisesti. Olen itse jo päättänyt mitä laitan päälleni, tosin asu on hieman modernisoitu:
- korkeavyötäröinen luottominihame
- mustat ohuet sukkahousut
- mustat ylipolvensukat rusettikoristeilla
- ohut puuvillainen (hieman läpinäkyvä) musta lyhythihainen paita
- jalkaan mustat nilkkurit
- päähän harmaa lempparipanta
- huuliin kirkkaan punaista huulipunaa, kuten aina;))
Maihinnousutakin alle joudun varmasti pukemaan vielä muutaman lämpökerroksen, jos huomenna on yhtä kylmä kuin tänään. Onneksi olen huomenna autolla liikenteessä, joten ei tarvitse ainakaan bussipysäkillä palella. Merin synttäreiden jälkeen olisi tarkoitus mennä vielä katsomaan poikien (The Lazy Diamonds) keikkaa Tasanteelle, mutta Klubilla olisi myös Hang the DJ -indiedisco, joten täytyy hieman miettiä miten sitä ehtisi joka paikkaan...

Sitten päivän varsinaiseen aiheeseen:
TATUOINTINI ON VIHDOIN VALMIS!
Se tehtiin kahdessa osassa: 8.päivä ääriviivat ja varjostukset mustalla, ja eilen väritettiin kaikilla sateenkaaren väreillä. Ennakkotiedoista poiketen kuvan oikeeseen käteeni hakkasi Riku Valli Putka Tattoossa. Kuva verotti tiliäni kaiken kaikkiaan 400 euroa, mutta on se sen arvoinenkin. Olen täysin tyytyväinen lopputulokseen:) Suosittelen ilomielin Rikua kaikille, jotka vain ovat tatuoinnin tarpeessa!

Tänään kävin vielä Putkassa kuvauttamassa käteni. Kuva tatskastani ilmestyy jossain vaiheessa Putkan nettisivuille ja kun saan kuvat itselleni, laitan kuvaa myös tänne. Toki saatte jo aiemmin nähdä fotoa valmiista tatskasta, mutta ette ihan vielä tänään;) Pysykää siis kuulolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi!