keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Hyytävää

Käsi ylös kuka on jo kyllästynyt näihin 20 asteen pakkasiin? Täällä ainakin ilmoittautuu yksi. Eikä asiaa yhtään paranna se, että muotilehdet ja kauppojen vaaterekit pursuilevat jo kevätvaatteita, sillä tällä hetkellä tuntuu olevan ikuisuus siihen päivään, kun voin oikeasti pakata maihinnousutakkini säilöön.
Näytän joka päivä lähestulkoon tältä (kuva otettu eilen):
Maihinnousutakki, H&M
Pipo, Millan
Kaulahuivi, H&M
Sukkahousut, ?
Pikkulaukku, Tiinan äidin vanha?
Kangaskassi, New Yorkista
Conversen tennarit, Varsovasta
Nahkahanskat, äidin vanhat

Omistan monta talvitakkia, mutta kovilla pakkasilla ei ole maihinnousutakin voittanutta. Kun takkia ei voi vaihtaa, täytyy tyytyä vaihtelemaan kenkiä, laukkuja ja kaulahuiveja. Jonkinlainen pipo on oltava aina päässä (jonka johdosta hiukset sähköistyvät ja latistuvat, eikä pipoa halua ottaa sisälläkään pois) ja mieluiten myös huppu. Kaulahuiveja voi kaulassani olla parhaimmillaan kaksi kappaletta, molemmat paksuja yksilöitä. Tänään nahkahanskojen tilalla oli kahdet tumput ja silti sormeni jäätyivät jo muutaman sadan metrin matkalla bussipysäkille... Paksujen sukkahousujen päälle on syytä laittaa vielä farkut (toisin kuin kuvassa). Myös paksut säärystimet lämmittävät mukavasti. Hyvä halppisversio ylipolvensaappaista onkin, että säärystimet (tai pitkät ja paksut sukat) näkyvät saappaiden varsista ylettyen aina polviin asti.


Jaksan aina ihmetellä, kuinka jotkut ihmiset kulkevat ulkona kovilla pakkasilla todella vähissä vaatteissa. Itse asiassa se näyttää mielestäni jopa vähän säälittävältä. Tänään aamulla bussissa oli pikkuteinityttönen päällään ainoastaan leggingsit, huppari ja toppaliivi(!) Okei ymmärrän kyllä, että tyyli ennen kaikkea, mutta silti hei HALOOO! Itse näytin siltä kuin olisin lähdössä napajäätikölle, ja aijon näyttääkin siihen asti, kunnes nämä minijääkautta enteilevät pakkaset loppuvat.


Ps. Yrittäkääpä vain repiä minut ulos täältä lämpimästä kodistani, en varmana lähde minnekään.

2 kommenttia:

  1. on se tosiaan ehkä vähän säälittävää. Mutta silti minä en ainakaan saa aamulla muuta jalkaan kun legginssit. Vaikka AINA jäädyn bussi pysäkillä, en ota opikseni. Ehkä olen vain tyhmä. Asiaa tosin helpottaa puoleen reiteen asti ylettyvä villakangastakki ja ylipolven saappaat:D

    VastaaPoista
  2. leggingsit on kyl ihana keksintö ja aina mukavat jalassa mutta kovilla pakkasilla niillä kyllä jäätyy:( ite oon niin kyllästyny ainaiseen palelemiseen et tänä talvena oon yrittäny pukee aina paljon päälle. mut se on kyl hyvä jos on pitkä takki ja ylipolvensaappaat nii eihän leggingsejä sit edes paljon näy joten ei tuu niin kylmä:D

    VastaaPoista

kiitos kommentistasi!