perjantai 29. tammikuuta 2010

Kahden herran palvelija

Eilen illalla oltiin äidin kanssa Tampereen työväen teatterissa (TTT:ssa) ensi-illassa. Näytelmä oli komedia nimeltään Kahden herran palvelija. Tykkäsin tosi paljon ja nauroin katketakseni (sellaisissakin kohdissa missä suurin osa muusta yleisöstä oli hiljaa.....). Hauskuutta esityksessä herätti mielestäni enemmän roolihahmot ja heidän elekielensä kuin puhutut vuorosanat. Aivan mahtavat roolisuoritukset mm. pääosan esittäjältä Tommi Eroselta sekä erään sivuroolin esittäjältä Ola Tuomiselta. Rakastan käydä teatterissa ja ensi-illoissa on aina vielä se hauskuus, että voi bongailla julkkiksia!;))
Ootte varmasti saanu jo yliannostuksen tosta harmaasta pannasta, mutta se on vaan niin ihana! Sillä saa helposti asuun kuin asuun täytettä; tylsä ja arkinenkin asu muuttuu hetkessä mielenkiintoisemmaksi ja hiukan juhlavammaksi. Lisäksi hiukset pysyy kuosissa. Siksipä ostin Ginan alennusmyynnistä kahdella eurolla samanlaisen, mutta liilana.

Totuus vain on, että harmaa sopii silti paremmin vaatteitteni väreihin.

Laukkuna toimi eilen mummuni vanha laukku, joka ansaitsi tulla paremmin esitellyksi. Laukku on yksi ehdottomista lemppareistani, mutta nykyään jo sisäpuolelta niin rikki, että kohta sitä ei voi enää käyttää (äitikin huomautteli asiasta eilen muutamaan kertaan). Haluaisin kovasti muistaa miltä vuosikymmeneltä laukku on peräisin...
Anyways, laukku toimii sekä kirjekuorilaukkuna...
...Että hihnan kanssa. Reilusti yli puolet mun kaikista laukuista on jonkun vanhoja. Osa on äidin vanhoja, osa mummun ja osan olen ostanut kirppareilta. Vanhoissa laukuissa on vaan sitä jotakin, ja vastaan ei tule kovin suurella todennäköisyydellä koskaan samanlaista!

Tänään mentiin Jennin kanssa iltapäivällä kahvittelemaan Valoon. Kävin ennen sitä hakemassa yhden psykan kirjan Metsosta, samalla eksyin penkomaan pitkästä aikaa musiikkiosastoa ja mukaani tarttui sekalainen seurakunta cd-levyjä mm. Oasis-The Masterplan, The Do-A mouthful, Sonic Youth-Washing machine, Gogol Bordello-Super Taranta!, Megadeth-The system has failed, Bad Religion-New maps of hell ja Lamb of God:walk with me in hell -dvd.Pikavisiitillä Hennesissä tielleni eksyivät nämä suloiset pilkkusukkahousut (4,95e)
Tänään illalla oli tarkoitus mennä katselemaan Scandinavian Music Groupia Klubille, mutta keikka loppuunmyytiin ennen kuin ehdimme ostaa lippuja. Luulempa siis, että tänään vietän koti-illan.

2 kommenttia:

kiitos kommentistasi!