tiistai 5. tammikuuta 2010

Kukkia

Tänään oli viimeinen työpäivä, huomenna vapaata ja sitten torstaina yllätysyllätys koulu kutsuu jälleen. Onneks huomen aamulla saa nukkua pitkään, on taas ottanu vähän koville töihin herääminen puoli kuudeksi...
Pelastin töistä tänään kaksi söpöä hattulaatikkoa, ne olisivat muuten lentäneet roskalavalle. Sain niistä hyvät kenkälaatikot. Väliaikainen paikka niille on nyt hattuhyllyllä, ja sinne ne ehkä saavat jäädäkin, jos en sitten keksi parempaa paikkaa.
Kannoin töistä mukanani myös kaksi kimppua kukkia. Sain tulppaani- ja ruusukimput ihan puoli ilmaiseksi.Tykkään paljon kukista, mutta jostain syystä onnistun usein tappamaan kaikki ruukkukasvini. En tiedä annanko niille liian paljon vai liian vähän vettä... No jokatapauksessa maljakkoon laitettavien kukkien kastelusta ei onneksi tarvitse huolehtia (kunhan muistaa tietenkin aluksi täyttää sen maljakon vedellä...)


Asiasta kolmanteen. Sain toissapäivänä himon sormuksiin penkoessani korurasiaani, huomasin nimittäin omistavani nykyään enää kaksi käyttökelpoista sormusta.Kaikki muut ovat menneet rikki tai hukkuneet jonnekin. Niimpä marssin töiden jälkeen - minnekäs muuallekaan kuin Hennesiin - ja ostin seitsemän sormuksen pakkauksen.

Ei tietenkään olisi pahitteeksi joskus panostaa ja ostaa vaikka edes oikeaa hopeaa ainaisen rihkaman sijaan...

2 kommenttia:

  1. Non è facile commentare un blo di questo tipo, ma credo che tu sia una persona molto interessante...Ciao Paolo

    VastaaPoista
  2. jos vielä ymmärtäisin mitä yrität minulle kertoa niin olisi kiva !

    VastaaPoista

kiitos kommentistasi!