tiistai 9. helmikuuta 2010

I'm fine

Hellurei! Tähystys meni tänään oikein näppärästi. Enhän siis tuntenut mitään, koska olin umpiunessa koko toimenpiteen ajan. Sen voin kyllä sanoa, että hereillä en sitä kameraletkua koskaan alkaisi nielemään. Onneksi nykyaikana asiat on tehty niin helpoiksi (mitä nyt rahaa joutuu tietysti pulittamaan enemmän, mutta onneksi vakuutus korvaa!). Sen sain selville, että ei minulla ainakaan mitään akuuttia hätää ole, mutta koepalavastaukset tulevat sitten vasta parin viikon päästä, että niitä odotellessa...
Koskiklinikalla makoilun jälkeen hengasin loppupäivän äidillä, koska nukutuksen jälkeen täytyy olla jonkun ihmisen seurassa, ei siis saa olla yksin kotona. Muutenkin suositellaan, että loppupäivän ottaa rauhallisesti.

Jotenkin tuntuu hieman hölmöltä lähteä erittelemään päivän asun vaatekappaleita, sillä kuvassa näyttää kuin olisin jälleen kerran pukeutunut kokomustaan haalariin. Selvennyksen vuoksi: Päälläni on paita, hame, leggingsit, kaulahuivi ja saappaat. Paita on oikeasti tumman violetti mustilla raidoilla. Muut vaateparret sitten ovatkin oikeasti mustia..... Kaikki muut ovat Hennesiltä, paitsi saappaat Biancon. Paita on ostettu Varsovan Hennesistä, ja se on alunperin ollut vaaleamman violetti, mutta värjäsin sen tummemmaksi.

Mites noi hiukset? Ei hätää! Menen huomenna kampaajalle=)

Ja koska rakastan raitoja, nappasin eilen mukaani ylläripylläri Henkkamaukalta tällaisen keväisen raitapaidan hintaan 14,90e.

Sain eilen illalla neronleimauksen liittyen tuohon kaulahuiviin. Olen pitkään harmitellut, että en omista tarpeeksi muhkeaa ja paksua putkilomallista kaulahuivia. Samaan aikaan olen myös harmitellut, että eräs muhkea ja paksu kaulahuivini on erittäin vaikea sitoa kaulaan hyvännäköisesti, koska se ei ole putkilomallinen. Tämän ongelman ratkaisemiseksi tarvittiin vain neulaa ja lankaa. Ompelin siis kaulahuivini päät yhteen ja näin ollen sain siitä putkilomallisen. Nyt se on täydellinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi!