sunnuntai 14. helmikuuta 2010

It's good to be free

Mukava viikonloppu alkaa olla loppusuoralla. Tänään oltiin tyttöjen kanssa ystävänpäivän kunniaksi syömässä Huviretkessä. Ruoka ja seura oli hyvää, palvelu ei niinkään. Taidan laittaa palautetta kyseiselle ravintolalle...
Päällä ei ollut mitään erikoista, kaikki aika nähtyä, mutta päätin silti nappaista pari kuva
a samalla kun kävin hakemassa H&M:stä valkoisen t-paidan (en löytänyt vaatekaapista yhtään valkoista teepparia, mihin mun kaikki perusvaatteet on hävinny??)
Vaaleansinisen paidan/tunikan oon ostanu viime kesänä Ginan alesta muistaakseni 4,90 eurolla.
Antakaa anteeks mun naama. Se ei suostunu tänään yhteistyöhön edes normaalin vertaa. Oon ollu koko päivän vähän väsynyt (ja juu, myönnettäköön, että ehkä myös hieman darrainen), nukuin viime yönä viisi tuntia.

Eilen nimittäin oltiin YO:lla Check yo self -klubin avajaisissa. Ensin näytti siltä, että meno jäisi huomattavasti latteammaksi kuin Off the hookeissa, mutta toisin onneksi kävi. Rosen motivaatiopuheen jälkeen pääsimme kuin pääsimmekin kunnolla vauhtiin. Aivan pakko hehkuttaa, että YO-talolla on aina ehdottomasti kaikki söpöimmät, komeimmat ja tyylitaitoisimmat jätkät Tampereelta (ja muualta!!). Missään muussa baarissa ei ikinä oo niin paljon hyvännäköisiä miehiä kerralla kuin YO:lla. Tietysti makuja on monia, mutta mä oon ainakin joka kerta ihan myyty. Hauskaa siis oli, ja ensi kerralla varmasti uudestaan!

Ensi viikko tuleekin sitten olemaan ikimuistoinen, joten siitä on otettava kaikki irti. Viikko starttaa huomenna aamulla enkun yo-kuuntelulla. Alkuviikkoon mahtuu abishown harjoittelun lisäksi myös psykan kertauskurssin koe, mutta sitäkin enemmän stressaan tällä hetkellä sitä, mitä laitan torstaina penkkareihin päälle(?!?!). Tapahtumarikas viikko huipentuu perjantaina kauan odotettuun abiristeilyyn.

Kaikkea jännää on siis tulossa, sattumuksista raportoin täällä aina kun ehdin, pysykää siis linjoilla! Kivaa ystävänpäivän iltaa kaikille ihanille<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi!