tiistai 16. helmikuuta 2010

Kevättä ilmassa

(Kuva muutaman viikon takaa koulusta)

(Kuva viime lauantailta)

Kaikki abit, jotka ovat käyneet koulunsa kunnialla, juhlivat tällä viikolla viimeisiä koulupäiviänsä. Itse en kuulu näiden onnekkaiden ryhmään, mutta saatan silti hieman juhlia. Minut bongaa siis vielä ensi syksynäkin KaLun käytäviltä, mutta ylioppilaaksi saatan silti päästä jo tänä keväänä, jos vain hyvä tuuri käy.

Viikko ainakin alkoi eilen lupaavasti: myöhästyin enkun kuuntelusta. Sinänsä ei mikään ihme, olenhan aina myöhässä joka paikasta, mutta voin kertoa, että hetkeen ei ole kyllä hävettänyt niin paljon kuin eilen aamulla. Onneksi en kuitenkaan ollut ainoa, ja saatiin tehdä kuuntelu vähän myöhemmin. Siihen asti olimme karanteenissa opettajanhuoneessa.

Eilen iltapäivällä Iira ja Rose tuli hengailemaan mun luokse. Oli aivan mahtavaa nähdä Iiraa pitkästä aikaa!

Syötiin mm. laskiaispullia, jotka olin käyny hakemassa alakerran konditoriasta. Välillä harmittelen, että en ole ottanut tarpeeksi hyötyä irti alakerrassani olevasta kahvilasta. Eilen se kuitenkin pelasti tilanteen.

Iira toi mulle Kanadasta paikallista suklaata ja purkkaa:>

Tänään käväisin koulussa psykan vikoilla tunneilla, menin Sokokselle syömään, kävin apteekissa ja tulin Alkon kautta kotiin. Pullo pysyy kuitenkin vielä visusti kiinnin torstaihin asti, sitten on lupa hieman maistaa. Mitään kunnollista kolmen päivän putkea en kuitenkaan ajatellut toteuttaa. En ole niin harjaantunut, että kroppani kestäisi sellaista. Noniin, vaihdetaanpa sitten aihetta, tuntuu liian kornilta kirjoittaa juomisesta.

Oon niiin fiiliksissä alkavasta keväästä jo nyt! Linnut laulavat aamuisin ja päivät pitenevät koko ajan. Olen voinut vaihtaa aamuisen meikkauspaikkani vessan keltaisesta valosta luonnonvaloon ikkunan ääreen, sillä aamuisin on jo niin valoisaa. Aivan mahtavaa=) Tänä vuonna lähestyvän kevään odottelu tuntuu jotenkin vielä paremmalta kuin koskaan aikaisemmin. Pitkästä, kamalasta ja jääkylmästä talvesta on pian selvitty.


PS. BAD RELIGION ESIINTYY ILOSAARESSA HEINÄKUUSSA!! SINNE!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi!