lauantai 6. helmikuuta 2010

Stay young and invincible

Heipparallaa! Tänään on ollut mukavan (melkein) kiireetön lauantai. Nukuin pitkään, sulatin aamiaiseksi mansikoita pakkasesta ja kuuntelin Oasista. Päivällä käväisin ensin iskällä, jonka jälkeen hain Millan kaupungilta ja mentiin äidille. Ainiin! Mun autokoulu on nyt virallisesti ohi. Perjantaina oli kakkosvaiheen liukasrataharjoittelu ja teoriatunnit. Varsinaista ajokorttia joudun kuitenkin odottelemaan vielä melkein vuoden, koska enhän ole ajellutkaan kuin vasta vähän yli puoli vuotta väliaikaisella kortilla. Onneksi nyt on kuitenkin kakkosvaihekin jo käyty pois alta niin ei tarvitse sitä enää miettiä.

Biker-takki, GT
Kaulahuivi, Vero Moda
Farkkupaitis, GT
Vyö, äidin vanha
Neuletakki, H&M
"Nahkaleggarit", GT
Saappaat, Bianco


Palatakseni tähän päivään, ensiksi täytyy pahoitella kuvien huonoa laatua. Unohdin ottaa oman kameran mukaan ja Millan kamera, joka on mun vanha, ei ole enää mitään ihan parasta laatua... Kuvien ottamisen aikaan jäätiin Millan kanssa rappukäytävään, koska unohdettiin avaimet sisälle FAIL. Onneksi kuitenkin äiti ja Millan kummitäti oli just tulossa niin ei jouduttu kauan venaileen.
Tehtiin porukalla mahtavan hyvää kanapastasalaattia ja syömisen jälkeen päästiin päivän varsinaiseen aiheeseen, nimittäin ystävänpäiväkorttien askartelemiseen!


Sain tehtyä yhteensä kahdeksan korttia ja enää täytyy päättää mikä menee kellekin;)

Kahvipöydässä maisteltiin ihanan makuista ja väristä pakastekakkua

Oon tuskaillut muutaman päivän erään ongelman kanssa. En nimittäin tiedä, miten Verified by Visa -palvelun saa päälle Osuuspankin verkkopankissa. Siellä pitäisi olla joku kohta mistä sen palvelun saa aktivoitua. En pysty tilaamaan Topshopista ennen kuin ongelma on ratkaistu. Aloin tottapuhuakseni melkein itkemään muutama päivä sitten kun huomasin, että eräs hame, jonka olisin kovasti halunnut, oli loppunut Topshopin nettikaupasta. Joten nyt on kiire tilata, että saan edes muut haluamani asiat ennen kuin nekin loppuvat. Somebody help me!

Huomenna aamulla lähdetään ajamaan iskän kanssa kohti Lahtea, joten tänään on mentävä ajoissa nukkumaan. Illanjatkot !:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi!