maanantai 1. helmikuuta 2010

Vintagea

Ihanaa kun ulkona ei ole liian kylmä! 20 asteen pakkasien jälkeen -5 astetta tuntuu melkein lämpimältä! Pukeutuminenkin on vapauttavampaa, mitä nyt ballerinoja ei ehkä ihan vielä kannata esille kaivaa, lunta kun on kuitenkin vielä kunnon kinokset. Yritän olla liiaksi innostumatta keväästä, mutta pakkohan sitä on jo vähän hehkuttaa, tänäänhän on jo helmikuu=) Enää kuukausi ja kevät on virallisesti täällä!

Minulla on viha-rakkaus suhde muutamiin vaatteisiini. Tänään esittelyssä musta vintage villakangastakki.
Takki on peräisin kultaiselta 1970-luvulta. Se on Millan kummitädin vanha ja lyhennetty minulle sopivaksi. Alunperin takki ulottui nilkkoihin asti, mutta kun en sitä sen pituisena olisi ikinä tullut käyttämään, takki lyhennettiin puoleen reiteen ulottuvaksi. Takki istuu minulle hyvin, mutta jokin siinä silti joskus mättää. Välillä tunnen itseni hyvinkin tyylikkääksi mustassa villakangastakissani, mutta välillä taas tunnen olevani oikea mummo. Viimeiseksi mainitun syyn takia takki onkin jäänyt aika vähälle käytölle.
Takki, Ajaton (1970-lvulta)
Kaulahuivi, kirpparilta
Baskeri, H&M
Pitkävartiset hanskat, H&M
Treggingsit, Vero Moda
Kengät, Andiamo


(Takin vuoresta löytyvät merkit)

Mielipiteitä takista saa laittaa! Onko asu tyylikäs kokonaisuus vai liian mummomainen?

4 kommenttia:

  1. oi toi takki on musta ihana !

    VastaaPoista
  2. hyvä jos näyttää hyvältä! täytyy varmaan alkaa useimmin käyttämään:> onneks takki on nimensä mukaisesti ajaton, joten menee vielä monta talvea oli muoti mikä tahansa...

    VastaaPoista
  3. ononon ihana takki! käytä ihmeessä :)

    VastaaPoista

kiitos kommentistasi!