sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Voodoo people

Ensimmäinen lukulomaviikko alkaa olla pulkassa. Kaksi enää jäljellä. Mun on ehdottomasti kiristettävä lukemisvauhtia, jos meinaan saada kaiken materiaalin kerratuksi ennen kirjoituksia. Oon muuten vihdoin keksinyt edes yhden opiskeluvaihtoehdon lukion jälkeiseen elämään. Haluaisin lukea tiedotusoppia. Jos en oikeaan yliopistoon pääse -mikä on hyvin todennäköistä- niin ainakin avoimessa voisi suorittaa joitakin opintoja.

Eilen oltiin jälleen kerran Yo-talolla, tällä kertaa Big Popissa. Oon niin rakastunut siihen paikkaan. Ehdottomasti parhaat ihmiset ja paras musiikki! Ei ole kyllä Yo-talon voittanutta, eikä Big Popin musiikkitarjonnan voittanutta! Ilta lähti käyntiin siten, että matkasin ensin Tompalle, jossa Erkan ja Tompan kanssa vähän aloteltiin. Sitten käytiin hakemassa leimat (ja Rose) Yo:lta ja mentiin Lassille alottelemaan vähän lisää.

Lassi liekitteli absinttishotteja
Lassilta suunnattiin puolen yön aikaan Yo:lle, jossa vierähtikin sitten aamuyöhön asti. Olin neljän aikaan kotona ja suunnittelin vielä katsovani Suomi-Slovakian, mutta päätin sitten kuitenkin mennä vain nukkumaan. Pääasia kuitenkin, että pronssia tuli! Viime yön hurjasta tanssimisesta muistoksi jäi mm. kaksi mukavankokoista rakkoa etuvarpaaseen...

Tilasin alkuviikosta elämäni ensimmäistä kertaa Topshopista.Kuva on _hieman_ sumea, mutta varmasti idea välittyy perille. Kysessä ovat siis mustat korkeavyötäröiset farkut. Enää täytyy toivoa, että koko on oikea. Asukuvaa sitten, kun housut on kotiutettu, mikäli ne siis mahtuvat jalkaani... Topshopissa on paljon muitakin himoittavia vaatteita ja aionkin tehdä varmasti vielä uuden tilauksen keväämmällä.

Loppuun muutama kuva LOOKBOOKista. Muun muassa näistä olen inspiroitunut menneellä viikolla:Ensi viikon alussa olisi tarkoitus käväistä Ideaparkissa pitkästä aikaa. Lähden metsästämään joitain kivoja kenkiä kevääksi Biancosta tai DinSkosta. Myös ainakin Mangossa on poikettava.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi!