torstai 25. helmikuuta 2010

What a beautiful day!

Olin tänään koko päivän erikoisen hyvällä tuulella ja se oli yhtä kaikki loistavan säätilan ansiota. Aurinko paistoi koko päivän pilvettömältä taivaalta, pakkasta oli juuri sopivasti - 5 astetta ja mikä parasta, ei tuulenvirettäkään! Jos tällaisia täydellisiä ulkoilupäiviä olisi enemmänkin kuin yksi kolmessa kuukaudessa, saattaisin jopa pitää talvesta.
Ehdin nappaamaan muutaman kuvan Näsinkalliolta, ennen kuin kiiruhdin pitämään junnujen reenejä. Kuvat on otettu noin kello viiden aikaan iltapäivällä. Aurinko oli juuri silloin laskemassa. Kyllä se kevät sieltä vielä tulee, viikonlopuksi on luvattu jo plus asteita !

Nyt seuraa paljastus: Olen rakastunut. Nimittäin Dolce & Gabbanan L'impératrice tuoksuun. Sanoinkuvaamattoman täydellinen hajuvesi, joka on aivan pakko hankkia kesäksi. Hintaa rakastetullani on Sokoksella 68 euroa.
En ole ennen tuntenut mitään vastaavaa. Tutustuin L'impératriceen (suomeksi Keisarinnaan) Tallinnan laivalla Tax Free -myymälässä viime syksynä. Jo ensimmäinen nuuhkaisu meinasi viedä jalat altani. Sen jälkeen olemme tavanneet muutaman kerran erinäisissä tavarataloissa ja myös abiristeilyllä. Tunteeni L'impératricea kohtaan ovat voimistuneet kerta toisensa jälkeen. Tänään kävin jälleen nuuhkimassa rakastani Sokoksella. Viimeistään nyt olen varma tästä. Se Oikea on vihdoin löytynyt.


Je t'aime

2 kommenttia:

kiitos kommentistasi!