lauantai 13. maaliskuuta 2010

Home is where your heart is

Sen lisäksi, että tänään tulee kuluneeksi tasan 70 vuotta talvisodan päättymisestä (luin just Aamulehdestä), on myös eräs toinen merkkipäivä. Nimittäin tänään tulee kuluneeksi tasan vuosi siitä, kun muutin ensimmäiseen omaan kotiini. Sen kunniaksi päätin esitellä teille matalan majani. Kuvat on otettu noin kuukausi sitten, erään siivouspäivän päätteeksi :-)

En ole erityisemmin nähnyt vaivaa sisustuksen suhteen. Asuntoni on aikalailla samanlainen, kuin oma huoneeni oli lapsuudenkodissani. On monta asiaa, mistä en tykkää, mutta siitä huolimatta olen viihtynyt täällä ihan hyvin. Seuraavaan kämppään olisi mukava jo ostaa esimerkiksi uusia huonekaluja, sillä tällä hetkellä kaikki ovat vanhoja tai hyvin vanhoja.

Kämppäni on 23 neliötä (1h+kk+kph)

eteinen

keittokomero

vessan ovi (vessasta ei ole kuvaa, mutta mainittakoon, että se on hyvin pieni)

Muutamia yksityiskohtia:

sohva taitaa olla pian antiikkia, se on ollut jo äidilläni hänen ensimmäisessä omassa asunnossaan...

leveät ikkunalaudat on rakkautta!


Kuten jo varmaan tiedättekin, olen etsimässä uutta kämppää. Tällä viikolla juoksin yhteensä neljässä asuntoesittelyssä, mutta mikään ei oikein napannut. Sama kaava toistaa itseään: Jos kämpässä on yksikin vika (esim. liian kallis vuokra, huonot bussiyhteydet tai väärän väriset keittiön kaapistot), saisin sen, mutta en halua. Jos kämppä on täydellinen, en saa sitä, koska se vuokrataan "paremmalle" hakijalle. Ehkä täydellisyyttä ei pitäisi edes etsiä, mutta en halua tehdä hätiköityjä päätöksiä, jotka pidemmän päälle muotoutuisivat kuitenkin huonoiksi valinnoiksi.

Kohta bändireeneihin ja illalla Alice in Wonderland!


2 kommenttia:

  1. Onpa sulla nätti asunto :) Marilynin kuvat on kivoja!

    VastaaPoista
  2. kiitti! mulla on kuitenkin vielä monta juttua mitä haluaisin toteuttaa sitten kun löydän vähän isomman kämpän:> ooh rakastan marilynia!

    VastaaPoista

kiitos kommentistasi!