torstai 4. maaliskuuta 2010

Outfit

Heips! Päivän asua tulin tänne pikaisesti heittämään. Tänään jalassa oli ensimmäistä kertaa kunnolla Ideaparkista tiistaina löytämäni 9 cm:n tolppakorot. Kävely sujui ei niin kovin hyvin ja olin ihan varma, että jokainen ohikulkija tuijotti minua ja kenkiäni. En kuitenkaan aijo luovuttaa, päinvastoin! Aijon opetella kävelemään pikkumyykengilläni täydellisesti.

Kävin iltapäivällä asuntoesittelyssä keskustassa. Kämppä oli todella kiva ja vielä budjettiini sopiva, joten jätin hakemuksen. Tosin niin jätti kymmenen muutakin ihmistä. Haaveilen keskustaan muuttamisesta, mutta kämppää on vaan niin vaikea saada, keskustan yksiöihin kun on aivan hirveä tunku. Täytyy toivoa, että jonkun asunnon kohdalla tärppäisi!


Mummopaita, GT
Farkut, Topshop

Kevään kunniaksi laitoin tänään jotain ei niin yhtään mua eli värikkään kukkapaidan. Ostin paidan viime kesänä alennusmyynnistä ja se on tänä keväänäkin ajankohtainen. Käytän todella vähän värikästä enkä erityisemmin tykkää kukkakuoseistakaan, mutta Ginasta ostettu paita on ihan hauska korkeavyötäröisten housujen tai hameen kanssa.

Huomenna olisi tarkoitus mennä lasketteleen, ekan kerran tänä talvena. Todella fiksua keksiä itelleen koko ajan kaikkee muuta, ei tuu ainakaan vahingossakaan luettua liikaa.....

2 kommenttia:

  1. heei, löysin blogisi vasta ja täytyy sanoo että on tosi kiva blogi :D ja noi topshopin korkeavyötäröiset housut on ihanat! :)

    VastaaPoista
  2. kiva kuulla ! tervetuloa seuraan:>>

    VastaaPoista

kiitos kommentistasi!