keskiviikko 8. syyskuuta 2010

We can dance until we die

Oltiin äitin kanssa tänään Broadwayn hittimusikaali Chicagon ensi-illassa Tampereen Työväen Teatterissa. Musikaalia ei oo turhaan hehkutettu, se oli ihan loistava! Voin ehdottomasti suositella kaikille jazzista, tanssista ja glamourista tykkääville:-)

Sitten varsinaiseen aiheeseen, ajattelin heittää muutaman kuvan Helsingin reissusta ennen kuin meen nukkumaan. Oltiin siis tyttöjen kanssa viikonloppuna käymässä stadissa. Koettua tuli muun muassa DTM:n aika legendaariset vaahtobileet, bongattua monta tuttua henkilöä ja huomattua, ettei Helsinki loppujen lopuksi ole kovin paljon Tamperetta isompi. Siitä huolimatta voisin koska tahansa muuttaa sinne. Ja Rosen sydänhän sinne jo jäikin.
P1030021
Lauantaina Redroomissa (?)P1030023Iida ja Emma iloisina valmiina shoppailupäivän koitoksiinP1030025
Vaatetuksena sunnuntaina toimi mm. kirpparifarkkushortsit, uudet Vagabondin bootsit, Ginan bikertakki ja H&M:n tuubikaulahuiviP1030030Rose, Miika, Emma ja Iida
P1030036P1030037
Itsehän tunnetusti olin aika kikseissä, kun pääsin Monkiin ja Weekdayhin shoppailemaan. Monkista löyty mm. täydelliset farkut ja kiva hame, Weekdaysta paita ja Lindexistä nappasin mukaan vielä paksut leggarit ja polvisukat.

Nyt hyvää yötä kaikki muruset!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi!