sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Kommuuni-halloween!

0610111213141820
Fotot@Mikko Pylkkö

Aivan mahtis bileet eilen!!

6 kommenttia:

 1. voi jeesus... selailin blogena randomisti ja törmäsin tähän. En edes kysy miks yrität matkia Lauraa. Hoh hoijaa.

  VastaaPoista
 2. :DDDDDDDDDDDDDDDDDD joo, sallan elämäntehtävä on "matkia lauraa". mikähän siinäkin sitten on, MATKIJA...

  siis mitä vittua, minkä ihmeen takia joidenkin anonyymien mielestä kaikki vaan "matkii lauraa", mikä helvetin muodin ylipaavi laura (olettaen että puhutaan mff-laurasta) muka on? sitäpaitsi, ellei nyt ihan heittäydy villiksi ja kehitä omaa tyyliä roskapusseista (iix paitsi ei voi koska muistaakseni hän-jota-ei-saa-matkia kerran jossain juhlissa teki uimapuvun kyseisestä jokakodintuotteesta), lakanoista tms, niin jossain vaiheessa sama vaate käveleen vastaan kadulla tai toisella.

  tekis aina mieli kysyä näiltä matkimispoliiseilta, että kun kerta niin kovasti fanittavat ja vimmaisesti suojelevat BLOGGAAJAN tyyliä, niin itse sitten eivät varmasti ota vaikutteita, täh?

  pakko avautua, vituttaa yleinen ihmisten tyhmyys. mää ainakin ostan jatkossa vaan samanlaisia vaatteita kuin LAURALLA, mitäs siihen sanotte pellet???

  VastaaPoista
 3. sitäpaitsi, se Laura Heijan blogi kertoo muodista ja elämäntyylistä. muodista, as in vaatteista jotka ovat IN ja HOT ja joita on kaupat pullollaan. jumalauta!!!

  VastaaPoista
 4. joo laura heijasta mitä ilmeisemmin kysymys... siis mähän oon ihan samanlainen kun se:---D jos mulla sattuu oleen samantyylinen tatska niin sehän tekee musta ihan hirveen matkijan:DDDD ite en meinaan edes keksinyt mitään muuta yhdistävää tekijää... ja oon miettiny muotiblogien perimmäistä tarkoitusta, eikö se nimenomaan oo se, että kaikki muodista ja tyyleistä kiinnostuneet saa vaihtaa mielipiteitä keskenään ja OTTAA VAIKUTTEITA toisilta. minkä takia muuten pitäis aina listata mistä kaupasta on minkäkin vaatteen ostanu, jos ei sen takia että muut voi kävellä samaan kauppaan ja ostaa samanlaisen jos sattuu kiinnostumaan??

  VastaaPoista
 5. niinpä!! :D ja mää kans ihmettelen että mistä näkövinkkelistä sää näytät samalta kun laura. oivoi, huh :D

  VastaaPoista

kiitos kommentistasi!