tiistai 26. lokakuuta 2010

We knew it'd happen eventually

Viikonloppu oli kiva (kiitos Marjut<3)! Käytiin katsastamassa muutamat keikat Lost in Music -festareilla ja maisteltiin hyviä juomia. Huomenna alkaa työt ja koulukin on enää yhtä matikan koetta vaille valmis - en melkein voi uskoa kumpaakaan todeksi. Ylppärijuhlajärjestelyt hiukan kuumottelee jo. Onneksi mulla on jo mekko, mutta ei vielä mitään sen kanssa!
jonnaerin 002
Sori Janne -blurrasin!
jonnaerin 004jonnaerin 001

Miksi muuten joillakin ihmisillä on ärsyttävä tapa tuputtaa ruokaa? Edes kolmas "ei kiitos" ei välttämättä mene perille. Mua on muutenkin aina vituttanut se, että muut ihmiset tekevät ongelman siitä mitä joku syö tai ei syö. Mä en pidä itseäni mitenkään ihan hirveänä nirsona, vaikka en syökään lihaa (kalaa kyllä). Lisäksi ruoka-aine allergiat rajoittavat oman osuutensa ja joskus sattuu tilanteita, että joudun kieltäytymään tarjotusta. En kuitenkaan koe olevani selityksen velassa kenellekään siitä, miksi en voi/pysty/kykene/halua syödä. Eikö ole jokaisen ihmisen oma asia mitä suuhunsa laittaa tai jättää laittamatta? Sama homma alkoholin tuputtajien kanssa. Joillekin on suuri ongelma, jos joku porukasta ei juo (tai ei juo tarpeeksi). Uskon, että jokainen ihminen tietää itse, kuinka paljon alkoholia haluaa minäkin iltana kurkustaan alas kaataa, ilman toisten puuttumista asiaan.

Tekipäs pieni blogiavautuminen hyvää pitkästä aikaa. Tuliko nyt varmasti selväksi, että en pidä tuputtajista? Laittakaahan kommentteja aiheesta ja vierestä! Pus!
PS. Tervetuloa kotiin Rose + pojat!<3

4 kommenttia:

 1. Juu oon samaa mieltä, tuollainen tuputtaminen on raivostuttavaa! Viimeksi kun olimme etkoilla kaverillani, yhden kaverini poikaystävä valitti lakkaamatta eräälle toiselle kaverilleni (tarpeeksi monimutkaista?) siitä, miten hän ei juo tarpeeksi paljon ja tarpeeksi nopeasti. Mikä näitä ihmisiä vaivaa? Se, jos toinen ei halua juoda kuin mikäkin sieni, ei tee hänestä mun mielestäni huonoa ihmistä, ja asiasta huomautteleminen on vain täysin typerää ja ajattelematonta. Sama ruuan tuputtamisen kanssa.. :o

  VastaaPoista
 2. todellaki, tollanen on musta niin lapsellista! mun mielestä sitä paitsi se, ettei vedä joka viikonloppu päätä täyteen, tekee nimenomaan "hyvän" ihmisen. jos yleisenä normina on, että vedetään aina armottomat jurrit, niin sillon on jotenkin _outoa_ olla juomatta tai juoda vain vähän ja musta se on niin typerää. sitäpaitsi pointti on siinä, että ihmiset vois edes välillä pitää huolen omista asioistaan! se ei oo keltään muulta pois jos joku juo vähemmän kuin muut. ja on niin epäkorrektia joutua selitteleen vastauksia muitten "miks et juo" -tenttaukseen. ja aina pitäis olla joku helvetin hyvä syy.

  VastaaPoista
 3. Se että en juo kahvia on ollut aikamoinen ongelma aina. No mitä sä sitten juot? Miks pitäs aina syödä tai juoda jotain? Eikö voi kyläillä ja tavata ihmisiä muuten? Ja miksei sit vois tarjota vaikka voileipää ja mehua? Aina sitä iänikuista kahvia ja pullaa...ihmisillä voi olla monia syitä olla syömättä tai juomatta, eikä pitäis aina tentata syitä siihen. Jos ei halua niin ei halua, piste, ei siitä sais loukkaantua.

  VastaaPoista
 4. mulla on ihan sama! mä en juo teetäkään ja sitä kun aina kysytään seuraavaks, kun ensin kertoo että ei juo kahvia, "no entäs teetä?". mä oon kyl nyt yrittäny opetella ja vihree tee hunajan kanssa on ihan hyvää...

  VastaaPoista

kiitos kommentistasi!