sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Joulufiilis

Aika juoksee niin nopeasti, että en edes ehdi avaamaan joulukalenterini luukkua joka aamu. Tänäänkin avasin kaksi luukkua kerralla, eilisen ja tämän päivän. Joko aika todella juoksee tai sitten oon vaan keksinyt itselleni taas aivan liikaa tekemistä. Paniikkia ei onneksi ole (ainakaan vielä), melkein kaikki lahjat on jo hankittu ja paketoitu. Jouluahan ei saisi suorittaa, vaan siitä pitäisi nauttia rauhallisin mielin...... Mulla on yksi tärkeä jouluperinne, joka on toteutettava aina ennen aattoa, muuten en voi edes haaveilla joulutunnelmasta. Perinne on käydä kirkossa laulamassa Kauneimmat Joululaulut -tilaisuudessa. Tänä vuonna oltiin kaksin Millan kanssa ja kirkoksi valittiin Aleksanterin kirkko.

IMG_0496
Ulkona oli illalla vähän turhan tuulista kuvien ottamiseen......
IMG_0503
IMG_0511
IMG_0513
IMG_0516
IMG_0518
Olin hieman pettynyt, koska kumpaakaan mun lempparijoululauluista Varpunen jouluaamuna tai Sydämeeni joulun teen ei laulettu. Sen sijaan ohjelmistossa oli ainakin kolme uutta joulukappaletta, joita en ollut koskaan aiemmin kuullut (eikä moni muukaan...)
IMG_0520
Illalla käytiin Rosen ja Jutan kanssa soittelemassa bändikämpällä. Meidän reeniksen vuokrasoppari päättyy vuoden loppuun, eikä meillä ole vielä tietoakaan missä SIF reenaa ensi vuonna. Paskempi juttu, sillä keikkojakin on jo ehditty sopia vuoden alkuun. Jos kellään on tietoa mistä Tampereelta voisi saada bändikämpän vuokralle sopuhintaan, ottakaa yhteyttä!!

Mulla on kotona aika ihanan jouluista. Se on jo omiaan nostattamaan joulufiilistä.
IMG_0264IMG_0266IMG_0465
IMG_0480IMG_0484
Hyvää yötä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi!