tiistai 1. helmikuuta 2011

Teini-ikää lähestyvä BigPop

Oon innoissani selaillut lehdistä ja blogeista ihanan värikkäitä kevätvaatteita ja miettinyt, että jos tulevana keväänä vähän repäsis. Kuinkas sitten kävikään, kun olin lauantaina kiertelemässä kauppoja: ostin pelkkää mustaa. Hirveen tylsää, mutta tunnen itseni jo. Mustia vaatteita käytän varmasti enemmän ja pidempään kuin minkään muun värisiä. Kevään hittiväreistä valkoinen voi olla ainoa, jota aion käyttää kunnolla. Huhtikuussa odottaa reissu Tukholmaan ja kaikkiin niihin mahtaviin kauppoihin, mitä Drottninggatanilta löytyy. Toivon tekeväni sieltä kevään parhaimmat löydöt.

Shoppailun lisäksi lauantaina oli ohjelmistossa Tampereen parhaan klubi-illan eli BigPopin 12v-synttärit Yo-talolla ja meno sen mukainen. En oo koskaan jonottanut Yo:lle niin kauan enkä nähnyt siellä niin paljon ihmisiä yhdellä kertaa. Etkot vietettiin tuttuun tapaan kommuunissa
IMG_1357IMG_1375IMG_1378
011236384154
Mahtava ilta kaikin puolin ja Yo-talo kuvista kiitos kuuluu jälleen Pylkön Mikolle.

PS. Päivän opetus: Älä toimi omia periaatteitasi vastaan. Nimittäin en koskaan käy Lidlissä ruokaostoksilla ja otan aina kuitin kassalla. Tänään sitten kävin töiden jälkeen Lidlissä, ostin juustoa ja en ottanut kuittia. Himassa avasin juuston, joka oli aivan homeessa. Enkä saa rahojani takaisin, koska en ottanut sitä kuittia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi!