tiistai 1. maaliskuuta 2011

Kevät on virallisesti täällä

Oikein ihanaa kevättä kaikki rakkaat lukijat! Kuten jostain saatatte huomata, meikä on aika fiilareissa siitä, että tänään alkoi maaliskuu. Kevät on siis virallisesti täällä, ja yhdestä ankarasta talvesta on taas pian selvitty. Kevään lisäksi mieltäni lämmittää erityisesti se, että te lukijat ootte lyhyen ajan sisään lisääntyneet huimasti, vaikka oonkin aika laiska bloggari.

Kävin sunnuntaina äidin ja Millan kanssa Finlaysonilla TR1 Taidehallissa Maailman ihanin tyttö -valokuvanäyttelyssä.
IMG_1490
Näyttelyä ei oo turhaan ylistetty ja palkittu, niin pysäyttävän upeita valokuvat olivat. TR1 Taidehallin sivut kertoo näyttelystä näin: "Maailman ihanin tyttö on vuosikymmenen kestänyt valokuvaprojekti, jonka Miina Savolainen on toteuttanut yhdessä kymmenen lastenkodissa kasvaneen tytön kanssa. Näyttely on vaikuttava, arkkityyppinen kasvutarina näkymättömän lapsen näkyväksi tulemisesta ja itsen hyväksymisestä. Projektin valokuvissa lapsuudessaan kaltoinkohtelua kokeneet nuoret saivat nähdä itsensä ehjinä ja arvokkaina. Sen kuvissa myyttinen luonto näyttäytyy haavoittuneen lapsen suojelijana."
IMG_1473
IMG_1475
IMG_1481
IMG_1485
IMG_1486
IMG_1488
IMG_1489
Pakkasmittarin näyttäessä lähes nollaa mulla oli sunnuntaina päällä ensimmäistä kertaa H&M:n viittamallinen takki. Love it!
IMG_1503
viitta+kaulahuivi+baskeri H&M, farkut Monki, saappaat Nelly, laukku Global Accessories/Stockmann
IMG_1521
IMG_1523
IMG_1522
Nyt vain toivotaan, että lumet alkais äkkiä sulaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi!