tiistai 7. helmikuuta 2012

Herkkuruoka

Pakko jakaa teidän kanssa ihan mielettömän hyvän laatikkoruoan ohje. Tää on suoraa kopsattu mistäs muualtakaan kuin Hellapoliisin reseptiarkistosta (se aito ja alkuperäinen ruokablogi!)

Sitruunainen tonnikalavuoka

350 g pastaa (esim. Barilla Penne Rigate)
2 prk tonnikalaa (öljyssä)
2 pss Blå Bandin sitruunakastikejauhetta
4 dl ruokakermaa
2 dl vettä
2 dl herne-maissi-paprika -seosta
2 kevätsipulia varsineen silputtuna
1 tl sitruunapippuria
ripaus suolaa
150 g juustoraastetta
tilliä tai basilikaa koristeluun

Keitä pasta melkein kypsäksi. Valuta tonnikala ja sekoita uunivuossa pastan kanssa.
Sekoita sitruunakastikejauhe, ruokakerma, vesi, herne-maissi-paprika -seos, kevätsipulisilppu, sitruunapippuri ja suola kulhossa.
Kaada liemi vuokaan muiden ainesten päälle. Ripottele pinnalle juustoraaste.
Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

http://www.hellapoliisi.fi/kalaruoat-ja-ayriaiset/1973-sitruunainen-tonnikalavuoka



Varokaa vaan, tähän ruokaan tulee ihan käsittämätön himo, tekee vaan mieli syödä ja syödä. Tässä taas huomataan, kuinka edullisista ja helpoista raaka-aineista saa aikaan todella maukasta ruokaa (tai helppohan mun on puhua, kun mulla on toi yks masterchef kokkailemassa).

Ps. Toimii myös ilman kevätsipulia, mutta muistakaa laittaa kunnolla sitruunapippuria!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi!